May 25, 2022

Tietosuojaseloste

Best Betting Casinos

Tietosuojaseloste

BestBettingCasinos.com (tästedes “BBC”) on sovellettavan tietosuojalainsäädännön alainen rekisterinpitäjä. Tämän lainsäädännön alaisena BBC on vastuussa henkilötietojesi hallussapidosta sekä näiden tietojen suojaamisesta ja käsittelystä. BBC on osa yhtiötä Chambull Media Limited, joka on rekisteröity osoitteeseen Unit 4, First Floor, Kilmeaden Business Centre, Kilmaeden, Waterford, Ireland.

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, kuinka suojelemme ja käsittelemme tietoja, jotka voidaan katso henkilötiedoiksi. Ole hyvä ja lue tietosuojaseloste huolellisesti. Jos vastustat selosteen sisältöä, lopeta nettisivustomme käyttäminen.

Huomioi, että henkilötietojasi voidaan säilyttää tietokannoissa, joihin on pääsy myös muilla yhtiöillä kuin BBC:llä. Tällaisessa tilanteessa yhtiöiltä, joilla on pääsy tietokantoihin, edellytetään tässä selosteessa esitettyjen käyttöehtojen noudattamista.

Käyttäjän luovuttamat henkilötiedot

Tälle nettisivustolle pääsee ja sitä voi käyttää rekisteröitymättä ja ilman henkilötietojen luovuttamista.

Käyttäjä voi antaa suostumuksensa tietojen saamiseksi meiltä liittyen kampanjatarjouksiin, mukaan lukien bonuksiin, tilaamalla sähköpostiviestimme tai ilmoituksemme.

Käyttäjä voi milloin tahansa keskeyttää näiden viestien vastaanottamisen. Tämän voi tehdä kirjoittamalla meille tai painamalla “unsubscribe”-nappia missä tahansa lähettämässämme sähköpostiviestissä tai ilmoituksessa.

Jos käyttäjä käy viestinvaihtoa kanssamme, saatamme säilyttää todisteet näistä viesteistä.

Automaattisesti keräämämme henkilötiedot

Keräämme automaattisesti tietynlaisia tietoja käyttäjästä tämän vieraillessa nettisivuillamme. Näihin tietoihin kuuluvat:

  • IP-osoite;
  • Sijainti, josta käyttäjä vierailee verkkosivustollamme;
  • Verkkosivullamme vierailun päivämäärä ja aika;
  • Käyttäjän käyttämä laitteisto, ohjelmisto tai internetselain;
  • Tiedot käyttäjän tietokoneen käyttöjärjestelmästä, kuten kieliasetuksista ja sovellusversioista;
  • Tietoja klikkauksistasi ja katselemistasi sivuista;
  • Tietoja, joilla käyttäjän mobiililaite tunnistetaan sekä laitteen suorituskykyyn liittyvien ominaisuuksien tiedot;

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Keräämme ja analysoimme kerättyjä tietoja parantaaksemme palveluamme sekä ymmärtääksemme, kuinka käyttäjämme käyttävät palvelujamme.

Saatamme raportoida käyttäjiemme toiminnoista ja toimintamalleista kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille niin, ettei yksilöitä voida tunnistaa.

Lähetämme mainossähköposteja ja ilmoituksia tuotteisiin ja palveluihin liittyen niille, jotka ovat antaneet suostumuksensa tällaiseen viestintään. Emme jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille markkinointisyistä ellemme ole saaneet tähän nimenomaista lupaa.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Keräämme ja analysoimme kerättyjä tietoja parantaaksemme palveluamme sekä ymmärtääksemme, kuinka käyttäjämme käyttävät palvelujamme.

Saatamme raportoida käyttäjiemme toiminnoista ja toimintamalleista kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille niin, ettei yksilöitä voida tunnistaa.

Lähetämme mainossähköposteja ja ilmoituksia tuotteisiin ja palveluihin liittyen niille, jotka ovat antaneet suostumuksensa tällaiseen viestintään. Emme jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille markkinointisyistä ellemme ole saaneet tähän nimenomaista lupaa.

  • Saatamme käsitellä henkilötietoja silloin kun se on tarpeellista rekisteröidyn kanssa solmitun sopimuksen noudattamiseksi.
  • Saatamme käsitellä henkilötietoja, kun yhtiöllä on laillinen velvoite tällaiseen tietojen käsittelyyn.
  • Saatamme käsitellä henkilötietoja, kun niiden käsitteleminen on tarpeellista ja yhtiöllämme on lainmukainen oikeus toimia näin. Tällaiseen tietojen käsittelyyn poikkeuksena on tilanne, jossa nämä oikeudet kumoaa tunnistetun tai tunnistettavan henkilön, jota henkilötiedot koskevat, lailliset oikeudet ja/tai perusoikeudet-

Evästeiden käyttö

Evästeet ovat tietokoneelle syötettyjä datapaketteja, jotka muistavat toiminnot nettisivuja selatessa. Evästeen tarkoitus on auttaa nettisivuja ymmärtämään käyttäjän toimintaa. Käytämme evästeitä parantaaksemme nettisivujamme, esimerkiksi näyttääksemme oleellisempia tarjouksia, kun käyttäjä ensi kerralla vierailee sivullamme. Näitä nettisivuja käyttämällä käyttäjä hyväksyy evästekäytäntömme ja evästeiden käytön. Evästeet voidaan poistaa tai ne voidaan ottaa pois käytöstä selainasetuksista, ja useat selaimet tarjoavat loistavia ohjeita, kuten:

Evästeiden käyttö

Evästeet ovat tietokoneelle syötettyjä datapaketteja, jotka muistavat toiminnot nettisivuja selatessa. Evästeen tarkoitus on auttaa nettisivuja ymmärtämään käyttäjän toimintaa. Käytämme evästeitä parantaaksemme nettisivujamme, esimerkiksi näyttääksemme oleellisempia tarjouksia, kun käyttäjä ensi kerralla vierailee sivullamme. Näitä nettisivuja käyttämällä käyttäjä hyväksyy evästekäytäntömme ja evästeiden käytön. Evästeet voidaan poistaa tai ne voidaan ottaa pois käytöstä selainasetuksista, ja useat selaimet tarjoavat loistavia ohjeita, kuten:

  • Google Analytics – Googlen asettama eväste. Tämä kolmannen osapuolen eväste toimittaa meille analyysiä sivujemme käytöstä. Evästeen käyttöaika on kaksi vuotta. Vetääksesi suostumuksen evästeen käyttöön käy sivulla https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • Cloudflare – Cloudflaren asettama eväste. Tämä eväste on tarpeellinen Cloudflaren turvallisuusominaisuuksien kannalta. Eväste ei säilö henkilökohtaisia tunnistetietoja. Evästeen käyttöaika on 12 kuukautta.
  • Yhdysvaltoihin sijoittunut Aweber Systems, Inc., joka on Privacy Shieldin valtuuttama ja käsittelee henkilötietoja puolestamme viestien lähettämiseksi;

 

Huomioi, että mainostajamme käyttävät evästeitä, eikä meillä ole valtaa näihin evästeisiin.

Lisätietoja henkilötiedoista, yksityisyydestä ja evästeistä saat ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Über uns

Über uns

Wir von BestBettingCasinos.com bieten wir jederzeit die besten Informationen zum Thema Glücksspiel, Online-Casinos und Casinoboni. Warum? Weil wir möchten Ihnen die bestmögliche Online-Spielerfahrung bieten möchten. Daher finden Sie die folgenden Inhalte auf unserer Website: Bereit, mehr...

Home Japan

Home Japan

オンラインカジノTOP10 2022 当サイトではオンラインカジノやボーナスについて、常にリサーチしています。徹底したリサーチの結果、特にオススメのカジノTOP10を選びました。人気度、ボーナスの種類、評価、レビューに基づき厳選した10サイト。各サイト右下のカジノ名をクリックすると、より詳しい調査情報が見られます。いち早く無料ボーナスをゲットして遊びたい人は、PLAYボタンをクリックしてください! @import...

(In The) Media – BestBettingCasinos.com

(In The) Media - BestBettingCasinos.com

At BestBettingCasinos.com we enjoy providing people with the best information regarding gambling, online casinos and casino bonuses at any time. Why? Because we want people to have the best online gambling experience possible. Because of this you will encounter the following content on our...

En los Medios – BestBettingCasinos.com

En los Medios - BestBettingCasinos.com

En BestBettingCasinos.com les proveemos a las personas información actualizada acerca del mundo de las apuestas, casinos en línea y sus bonificaciones. Si se pregunta por qué, la respuesta es que queremos que la gente consiga la mejor experiencia de juego posible al jugar en línea, y es por...

Casino niet beschikbaar in Nederland

CASINO NIET BESCHIKBAAR IN NEDERLAND Het casino wat je uitgekozen hebt heeft geen licentie in Nederland en accepteert daarom geen spelers uit Nederland. Check onderstaande tabel voor veilige alternatieve casinos die wel een licentie hebben voor de Nederlandse markt.

Terms and conditions

1. Introduction Bestbettingcasinos.com (“BBC”) and all entities that are controlled by BBC are collectively referred to herein as “we”, “us” or “our”. Please read these terms of use before engaging in the content of any BBC website. By using any BBC site, you agree to the terms of use set...