May 25, 2022

Tietosuojaseloste

Best Betting Casinos

Tietosuojaseloste

BestBettingCasinos.com (tästedes “BBC”) on sovellettavan tietosuojalainsäädännön alainen rekisterinpitäjä. Tämän lainsäädännön alaisena BBC on vastuussa henkilötietojesi hallussapidosta sekä näiden tietojen suojaamisesta ja käsittelystä. BBC on osa yhtiötä Chambull Media Limited, joka on rekisteröity osoitteeseen Unit 4, First Floor, Kilmeaden Business Centre, Kilmaeden, Waterford, Ireland.

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, kuinka suojelemme ja käsittelemme tietoja, jotka voidaan katso henkilötiedoiksi. Ole hyvä ja lue tietosuojaseloste huolellisesti. Jos vastustat selosteen sisältöä, lopeta nettisivustomme käyttäminen.

Huomioi, että henkilötietojasi voidaan säilyttää tietokannoissa, joihin on pääsy myös muilla yhtiöillä kuin BBC:llä. Tällaisessa tilanteessa yhtiöiltä, joilla on pääsy tietokantoihin, edellytetään tässä selosteessa esitettyjen käyttöehtojen noudattamista.

Käyttäjän luovuttamat henkilötiedot

Tälle nettisivustolle pääsee ja sitä voi käyttää rekisteröitymättä ja ilman henkilötietojen luovuttamista.

Käyttäjä voi antaa suostumuksensa tietojen saamiseksi meiltä liittyen kampanjatarjouksiin, mukaan lukien bonuksiin, tilaamalla sähköpostiviestimme tai ilmoituksemme.

Käyttäjä voi milloin tahansa keskeyttää näiden viestien vastaanottamisen. Tämän voi tehdä kirjoittamalla meille tai painamalla “unsubscribe”-nappia missä tahansa lähettämässämme sähköpostiviestissä tai ilmoituksessa.

Jos käyttäjä käy viestinvaihtoa kanssamme, saatamme säilyttää todisteet näistä viesteistä.

Automaattisesti keräämämme henkilötiedot

Keräämme automaattisesti tietynlaisia tietoja käyttäjästä tämän vieraillessa nettisivuillamme. Näihin tietoihin kuuluvat:

  • IP-osoite;
  • Sijainti, josta käyttäjä vierailee verkkosivustollamme;
  • Verkkosivullamme vierailun päivämäärä ja aika;
  • Käyttäjän käyttämä laitteisto, ohjelmisto tai internetselain;
  • Tiedot käyttäjän tietokoneen käyttöjärjestelmästä, kuten kieliasetuksista ja sovellusversioista;
  • Tietoja klikkauksistasi ja katselemistasi sivuista;
  • Tietoja, joilla käyttäjän mobiililaite tunnistetaan sekä laitteen suorituskykyyn liittyvien ominaisuuksien tiedot;

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Keräämme ja analysoimme kerättyjä tietoja parantaaksemme palveluamme sekä ymmärtääksemme, kuinka käyttäjämme käyttävät palvelujamme.

Saatamme raportoida käyttäjiemme toiminnoista ja toimintamalleista kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille niin, ettei yksilöitä voida tunnistaa.

Lähetämme mainossähköposteja ja ilmoituksia tuotteisiin ja palveluihin liittyen niille, jotka ovat antaneet suostumuksensa tällaiseen viestintään. Emme jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille markkinointisyistä ellemme ole saaneet tähän nimenomaista lupaa.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Keräämme ja analysoimme kerättyjä tietoja parantaaksemme palveluamme sekä ymmärtääksemme, kuinka käyttäjämme käyttävät palvelujamme.

Saatamme raportoida käyttäjiemme toiminnoista ja toimintamalleista kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille niin, ettei yksilöitä voida tunnistaa.

Lähetämme mainossähköposteja ja ilmoituksia tuotteisiin ja palveluihin liittyen niille, jotka ovat antaneet suostumuksensa tällaiseen viestintään. Emme jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille markkinointisyistä ellemme ole saaneet tähän nimenomaista lupaa.

  • Saatamme käsitellä henkilötietoja silloin kun se on tarpeellista rekisteröidyn kanssa solmitun sopimuksen noudattamiseksi.
  • Saatamme käsitellä henkilötietoja, kun yhtiöllä on laillinen velvoite tällaiseen tietojen käsittelyyn.
  • Saatamme käsitellä henkilötietoja, kun niiden käsitteleminen on tarpeellista ja yhtiöllämme on lainmukainen oikeus toimia näin. Tällaiseen tietojen käsittelyyn poikkeuksena on tilanne, jossa nämä oikeudet kumoaa tunnistetun tai tunnistettavan henkilön, jota henkilötiedot koskevat, lailliset oikeudet ja/tai perusoikeudet-

Evästeiden käyttö

Evästeet ovat tietokoneelle syötettyjä datapaketteja, jotka muistavat toiminnot nettisivuja selatessa. Evästeen tarkoitus on auttaa nettisivuja ymmärtämään käyttäjän toimintaa. Käytämme evästeitä parantaaksemme nettisivujamme, esimerkiksi näyttääksemme oleellisempia tarjouksia, kun käyttäjä ensi kerralla vierailee sivullamme. Näitä nettisivuja käyttämällä käyttäjä hyväksyy evästekäytäntömme ja evästeiden käytön. Evästeet voidaan poistaa tai ne voidaan ottaa pois käytöstä selainasetuksista, ja useat selaimet tarjoavat loistavia ohjeita, kuten:

Evästeiden käyttö

Evästeet ovat tietokoneelle syötettyjä datapaketteja, jotka muistavat toiminnot nettisivuja selatessa. Evästeen tarkoitus on auttaa nettisivuja ymmärtämään käyttäjän toimintaa. Käytämme evästeitä parantaaksemme nettisivujamme, esimerkiksi näyttääksemme oleellisempia tarjouksia, kun käyttäjä ensi kerralla vierailee sivullamme. Näitä nettisivuja käyttämällä käyttäjä hyväksyy evästekäytäntömme ja evästeiden käytön. Evästeet voidaan poistaa tai ne voidaan ottaa pois käytöstä selainasetuksista, ja useat selaimet tarjoavat loistavia ohjeita, kuten:

  • Google Analytics – Googlen asettama eväste. Tämä kolmannen osapuolen eväste toimittaa meille analyysiä sivujemme käytöstä. Evästeen käyttöaika on kaksi vuotta. Vetääksesi suostumuksen evästeen käyttöön käy sivulla https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • Cloudflare – Cloudflaren asettama eväste. Tämä eväste on tarpeellinen Cloudflaren turvallisuusominaisuuksien kannalta. Eväste ei säilö henkilökohtaisia tunnistetietoja. Evästeen käyttöaika on 12 kuukautta.
  • Yhdysvaltoihin sijoittunut Aweber Systems, Inc., joka on Privacy Shieldin valtuuttama ja käsittelee henkilötietoja puolestamme viestien lähettämiseksi;

 

Huomioi, että mainostajamme käyttävät evästeitä, eikä meillä ole valtaa näihin evästeisiin.

Lisätietoja henkilötiedoista, yksityisyydestä ja evästeistä saat ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Privacy Policy

BestBettingCasinos.com (hereafter referred as “BBC”) is the data controller under applicable data protection laws. Under such laws, BBC is responsible for custody of your personal data and the protection and processing of that data. BBC is part of Chambull Media Limited which is registered at...

Home Danish

Home Danish

TOP 10 DANSKE ONLINE CASINOS Hos BestBettingCasinos.com har vi konstant travlt med at finde de bedste online casinoer og bonusser. For at gøre det nemmere for dig har vi lavet en liste over Top 10 Online Casinoer i tabellen herunder. Denne Top 10 liste er baseret på deres popularitet, de...

Contact Us

If you have a question or a request, please contact us! You can contact us by sending a message through our contact form. You can also contact us though social media or our other contact information. Don’t hesitate to send us a message about your thoughts or ideas. Contactform Please fill...

Contact

If you have a question or a request, please contact us! You can contact us by sending a message through our contact form. You can also contact us though social media or our other contact information. Don’t hesitate to send us a message about your thoughts or ideas. Contactform Please fill...

Home South Africa

Home South Africa

Top South Africa Online Casino 2022 Are you looking for a reliable South Africa online casino with banking options in South African Rand (ZAR)? Don’t look any further! On bestBettingCasinos.com you find trusted recommendations of online casinos, casino games, casino bonuses and mobile...

Online Casino F.A.Q. (Frequently Asked Questions)

Online Casino F.A.Q. (Frequently Asked Questions)

Below you will find an overview with frequently asked question per subject; Banking Casinos Games General FREQUENTLY ASKED QUESTIONS ABOUT GAMBLING We understand that not everybody is familiar with online gambling. And because of this we understand that you might have a...

Leave a comment