mai 2, 2022

Wildz Casino Bonusanmeldelse – 5000 kr + 200 gratisspinn

Best Betting Casinos

Wildz Casino Bonusanmeldelse – 5000 kr + 200 gratisspinn

Wildz Casino bonusanmeldelse – 5000 kr + 200 gratisspinn

De fleste mennesker kjenner ikke til Wildz Casino. Hovedårsaken for dette er at kasinoet har bare vært åpent siden tidlig 2019. Selv om dette er tilfellet, har kasinoet allerede klart å skape overskrifter i iGaming-industrien. Hovedgrunnen til dette er at det ser ut som kasinoet tilbyr en flott nettside og en virkelig soldid spillportefølje. I tillegg til dette tilbyr kasinoet attraktive bonuser med rettferdige betingelser og vilkår. Men siden standardene bare øker i markedet, har Wildz lagt til flere fantastiske egenskaper til kasinoet sitt. Som en kunde av Wildz kan du for eksempel ta fordel av;

  1. En raskere og brukervennlig registreringsprosess på 1 minutt;
  2. Umiddelbare innskudd og raske utbetalinger;
  3. Profesjonell service døgnet rundt på engelsk, tysk, norsk og finsk;
  4. Flere belønninger, premier og en refusjonsrate opp til 20% for lojale kunder;

For å kunne informere deg om alt det du kan oppleve vil jeg anmelde nettkasinoet og bonusene i resten av denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om den forholdsvis nye veddeplattformen på nett. Er du klart for å begynne på dette fantastiske nye kasinoet? Da må du opprette en gratiskonto og motta opp til 5000 kr i bonus og 200 gratisspinn! Klikk denne linken for å åpne nettsiden til Wildz.

«Wildz ble laget av et mannskap av iGaming-veteraner, som ville lage et nytt kasino og fouksere på spilleropplevelsen. Vi trekker fram lynraske lastetider, et svært brukervennlig grensesnitt, et belønningssystem som gir spillerne premier de vil ha og et brukerstøttelag som er forpliktet til å gjøre spillerne fornøyde.»

Spill nå

Introduksjon til Wildz Casino

I videoen nedenfor vil du få en god oversikt over alle de unike egenskapene på Wildz Casino. Dette omfatter blant annet belønninger som tar deg ett nivå opp, Spinback og en refusjonsrate opp til 20%.

Trygt og pålitelig kasino

En av de viktigste tingene du må vite før du melder deg inn i et nettkasino er om det er trygt og pålitelig. Vi har prøvd Wildz Csino og vi kan forsikre deg om at dette er en 100% trygg og pålitelig plattform. Wildz Casino er har tillatelse fra MGA til å drive kasinovirksomhet på nettet. På denne siden vil du finne deres aktive løyve som står i navnet til Rootz Ltd. Dette er selskapet som utviklet plattformen og det er ansvarlig for framtidige forbedringer. I tillegg til et gyldig kasinoløyve er Wildz Casino beskyttet av den meste avanserte SSL-krypteringen som finnes. Denne krypteringen beskytter informasjon som du sender til kasinoet og kasinoet til deg. Dette gjør at du kan være sikker på at alle dine personlige detaljer og betalinger er sikret og trygge. På toppen av dette er alle betalinger og uttak beskyttet av betalingsstandarden «Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Dette er viktige sikkerhetsprotokoller som sikrer at kredittkorttransaksjoner alltid er fullstendig sikret. Dersom du har flere spørsmål om hvor trygge din personlige informasjon og betalingene dine er, anbefaler jeg at du kontakter brukerstøtteavdelingen på Wildz Casino.

Wildz Casino – Et trygt og pålitelig nettkasino

Få en 100% bonus opp til 5000 kr

Nye spillere hos Wildz Casino kan ta fordel av en fantastisk bonus. Når du setter inn penger for første gang kan du få en innskuddsbonus på 100%. Dette betyr at kasinoet vil tilpasse innskuddet ditt med en tilsvarende mengde bonuspenger. Maksbonusen du kan samle inn er 5000 kr. Ved å sette inn denne mengden vil du være i stand til å spille med en balanse på 10000 kr. Alle bonuser du får på Wildz må du spille for minst 35 ganger. Dette er ganske lavt og ser ut til å være rettferdig. Utfør et minsteinnskudd på 100 kr eller mer for å få dette velkomsttilbudet. I tillegg til denne 100% bonusen vil du også motta opp til 200 gratisspinn. Nedenfor vil jeg forklare mer om denne bonusen.

Motta 200 gratisspinn på Wildz Casino.

Etter å ha satt inn ditt første innskudd på Wildz vil du ikke bare motta en 100% samsvarsbonus. Kontoen din vil også bli fylt med en fin sum med gratisspinn. Tilsammen kan du motta opp til 200 gratisspinn i løpet av tilsammen 8 dager. Dine første gratisspinn vil bli lagt til kontoen din med en gang du har utført ditt første innskudd. Disse spinnene vil være tilgjengelige i kontoen din, under seksjonen, «Mine belønninger». De første gratisspinnene du aktiverer vil være tilgjengelige for spilleautomaten Book of the Dead. Dette er en av de mest populære videospilleautomatene som finnes. Etter dine første sett med 25 gratisspinn vil du få 175 flere gratisspinn i løpet av de sju påfølgende dagene. Det fungerer slik;

  1. Dagen etter ditt første innskudd vil du motta 25 gratisspinn på Starburst av NetEnt. Dette er en populær videospilleautomat med et arkadeemne og god grafikk.
  2. I løpet av dag to vil du være i stand til å motta 25 spinn på Eastern Emeralds. Dette er er en flott spilleautomat av Quickspin som tilbyr en vinnemultiplikator på 1680 ganger!
  3. På dag 3 får du nye 25 gratisspinn. Nå du kan du spille dem på Fire Joker av Play’n Go. Dette er et klassisk utseendemessig trehjulsspill som tilbyr enn vinnemultiplikator på opp til 10 ganger.
  4. Dag 4 tar deg med på nye eventyr med gratisspinn i et klassisk NetEnt-spill. I Gonzo’s Quest er du på jakt etter store skatter i inkaimperiet.
  5. Etter at du har logget deg inn på kontoen på dag 5 får du 25 gratisspinn på Vikings go Berzerk. Dette vikingspillet tilbyr deg store utbetalinger, en 96,10% premieandel og en spennende gratisspinnegenskap.
  6. Du kan fortsette ferden på Wildz Casino på dag 6 med 25 gratisspinn på Reactoonz. Denne underholdende spillemaskinen av Play’n Go tilbyr deg et 7×7-nett der du må få like symboler til å fylle opp lademeteret. Dette utløser spesialegenskaper og kanskje Gargantoon, et 3×3 villsymbol .
  7. De siste spinnene dine vil være tilgjengelige på Twin Spin. Dette er resultatrikt tilsammen 5 hjul og 243 måter å vinne på. Få fem 7-tall på rekke for å vinne stort i dette spillet!

Vennligst husk på at du må logge inn hver dag for å motta spinnene dine. Dersom du glemmer å logge inn en dag, mister du retten til gratisspinnene dine. Dersom du glemmer en dagen vil det ikke ha noe å si for bonusen de neste påfølgende dagene.

Kjekt å vite

Så nær som alle kasinobonuser har en imponerende mengde bonusbetingelser og vilkår. Det er av betydning for deg at du vet om de viktigste reglene som du finner i disse betingelsene og vilkårene. Hvorfor? Fordi du risikerer å miste tilgangen alle pengene du har vunnet dersom du bryter noen av reglene. Nedenfor vil jeg dra fram noen av de viktigste bonusbetingelsene;

  • Velkomsttilbudet er bare tilgjengelig for nye kunder som er 18 år eller eldre.
  • Det er bare én person per husholdning eller IP-adresse som får tilgang til bonusene.
  • Alle bonuspenger og gratisspinn må spilles for minst 35 ganger.
  • Når du spiller for bonuspengene dine er makssatsen 50 kr per spinn eller 5 kr per veddelinje.
  • Videopokerspill og en begrenset mengde spilleautomater har krever ingen obligatoriske spillerunder.
  • Du mister retten til de fleste bonuser etter 60 dager.

 

Vennligst besøk nettsiden til Wildz kasino for å lese alle bonusbetingelsen og -vilkårene før du samler inn bonustilbudene.

«Hos Wildz er mottet Få Mer. Vi belønner kundene våre med flere gratisspinn til spillene du spiller, gavmilde refusjonstilbud, uforventede bonuser, belønningsspilleuatomaten for Levelz, de beste betalingsmetodene, de raskeste transaksjonene og mye mer. Våre kunder i Loyalty+ mottar tjenester døgnet rundt fra sin egen personlige kontodisponent.»

Hva kan spilles på Wildz Casino?

En av nøkkelfordelene med Wildz Casino er at de tilbyr en spillportefølje som er helt på topp. Særskilt hvis du liker å spille videospillautomater. Da er Wildz virkelig noe for deg. I lobbyen finner du spill fra alle de største spillutviklerne. Blant annet finner du spill fra NetEnt, Thunderkick, Relax Gaming, Push Gaming, Quickspin, Play’n Go, Big Tim Gaming, Microgaming, Yggdrasil og Red Tiger Gaming. Dette gjør at du vil få tilgang på alle de klassiske og nyeste spilleautomattitittelene. Både på PC og mobil. Noen av favorittspillene mine er Book of Dead, Rise of Olympus og Temple Tumble Megaways. Og alle disse er tilgjengelige, noe som er fint for meg!

I tillegg til utvalget av vanlige spilleautomater tilbyr Wildz også diverse Jackpot-spilleautomater. De mest populære er Megajackpotene som for eksempel Mega Fortune, Mega Moolah og Hall of Gods. Disse spillene har jackpotfunksjoner med en samlet verdi på mer enn 100 millioner kr! Er ikke det fantastisk? I tillegg til dette tilbyr Wildz en rekke spillautomater med mindre og daglige jackpoter. Jackpotene er kanskje mindre, men de blir utløst oftere. Dette øker sjansen din for å vinne av dem.

Sist men ikke minst kan du også spille er rekke bordspill og direkte hasardbordspill. I utvalget av bordspill vil du finne populære klassiske spill som for eksempel Blackjack, rullet og baccarat. Dette utvalget inneholder også noen få pokerspill, men ikke så veldig mange. De direkte hasardbordspillene hos Wildz er utviklet av Evolution Gaming. Dette betyr at du får tilgang til de beste direktespillene som for eksempel spennende spilleprogram som Monopoly Live, Deal or No Deal Live og Live Lightning Roulette. I det store og hele vil du finne mer enn nok spill på Wildz som du kan underholde deg med.

Få mer på Wildz Casino

En av kjernefilosofiene til Wildz er «Få mer». Det kasinoet mener med dette er at de vil behandle kundene med flere bonuser, flere premier og flere lojalitetsbelønninger. Etter at man har blitt medlem av Wilds begynner det hele med velkomsttilbudet. Dette er en vanlig bonus som er tilgjengelig for alle nye kunder. Etter at du har spilt med denne bonusen kan du få nye belønninger etterhvert som du kommer til et nytt nivå. Du trenger bare å holde et øye med fremgangsboksen når du spiller for å se om du har kommet til et nytt nivå. For hvert nytt nivå du kommer til, vil du motta nye spinn på Levelz-spillet. Dette er en helt spesiell liten spilleautomat som belønner deg med en særskilt mengde meg med gratisspinn på et spill. En av de fantastiske tingene med dette belønningssystemet er at det også kontrollerer hvor mange penger du gjennomsnittlig satser. Jo mer du vedder, jo bedre blir belønningene. På grunn av dette får du ikke bare noen ubrukelige spinn verdt 1 kr når du vanligvis spiller med et spinn verdt 20 kr. Og det finnes mer!

Få mer på Wildz Casino

Spesielt for Wildz Casino; Spinback

I sammenheng med “Få mer”-filosofien har Wildz sagt at kasinoet når skal tilby en helt spesiell egenskap som blir kalt Spinback. Så langt er denne egenskapen bare tilgjengelig på videospilleautomaten Book of Dead, men den kan bli tilgjengelig på andre spill i fremtiden. Prinsippet med Spinback er at du vil motta ett gratisspinn hver gang du ikke vinner noe på et spinn 5 ganger på rad. Etter at du har samlet opp 5 gratisspinn gjennom Spinback, kan du få dem hvis du går til «Mine Belønninger»-delen. Husk på at gratisspinnene dine er tilgjengelig på den populære spilleautomaten Jammin’ Jars. Verdien av spinnene dine er basert på det beløpet du satset for da du samlet inn spinnene. Dette betyr at spinnene er verdt mellom 2 kr og 200 kr. Alle gratisspinn er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Gå inn på kampanjesiden for å lære mer om alle tilleggsdetaljene.

Spesielt for Wildz Casino; Spinback

Levelz + Loyalty+ = flere belønninger

Som forklart tidligere tilbyr Wildz et nytt belønningssystem som gjør at du får en fin belønning hver gang du kommer til et nytt nivå. Dette betyr at du kan spille en bestemt mengde gratisspinn på favorittspillene dine. Den nåværende fremgangen din vil bli vist i en boks på siden av skjermen på PCen din og helt nederst på verktøylinjen på mobilen din. Husk på at du må vedde minimum 2 kr per spinn for å få noe fremgang. I noen tilfeller får du en 2x fremgangsbelønning, som gjør at du kommer til et nytt nivå dobbelt så fort. Alle vanlige og tilleggsbelønninger får du i seksjonen «Mine Belønninger».

I tillegg til til belønningssystem tilbyr Wildz også gavmilde refusjoner. Lojale kunder kan nå dra fordel av en refusjonsrate opp til 20%. Alle refusjonsrater blir betalte ut ukentlig. Og den store tingen er at alle refusjoner og belønninger har ikke noe spinnkrav på seg. Dette betyr at de blir lagt til kontantbalansen med en gang, slik at du kan ta ut pengene med en gang. I tillegg til den gavmilde refusjonsordningen kan kunder som er i Loyalty+ også få en personlig kontodisponent. Du kan ta kontakt med denne disponenten via mobiltelefon eller epost i tilfelle du har noen spørsmål eller forslag. Alt i alt synes jeg at Wildz virelig sørger for at lojale kunder blir belønnet med flust av belønninger og bonuser.

Levelz + Loyalty+ = flere belønninger

Betalinger

Hos WildZ Casino finner du en rekke pålitelige betalingssytemer. Dersom du utfører et innskudd kan du bruke en vanlig bankoverføring, VISA, Mastercard, MuchBetter, Neteller, ecoPayz, CashtoCode, PaySafeCard, Zimpler og Siru. Det er mulig du ikke har tilgang til alle disse betalingsmetodene, avhengig av hvilket land du bor i. Det kan også hende du må finne andre, lokale betalingsvalg. Derfor vil jeg anbefale å se etter på i selve betalingsfunksjonen første gang du skal betale, slik at du set hvilke betalingsvalg som er tilgjengelige. I tillegg til alt dette går betalingene umiddelbart for seg, slik at du kan spille med en gang!

Hvis du vil ta ut penger, finnes det også en rekke valg for dette. Blant annet kan du velge mellom en vanlig bankoverføring, VISA, Mastercard og E-lommebøker. Dersom du bruker en E-lommebok får du pengene umiddelbart. For bankoverføringer, VISA og Mastercard tar det 1-3 virkedager før betalingen er på konto. Dersom du har noen spørsmål kan du kontakte brukerstøtten eller gå inn på betalingsfunksjonen og lese mer der.

Støtte

Etter at jeg har sett litt på Wildz Casino kan jeg bare konkludere med at dette kasionet ser vedlig lovende ut. Førsteinntrykket av dette kasinoet er virkelig godt. Nettsiden lastes inn raskt, ser fin ut og det er veldig lett å melde seg inn. I tillegg til dette tilbyr kasinoet en gavmild velkomstbonus med rimelige betingelser. Dette er veldig bra for nye kunder. Wildz Casino tilbyr også mange trygge og pålitelige betalingsvalg til å både sette inn og ta ut penger. Tilsammen gjør alt dette at vi gir kasinoet  8.7 poeng av 10. Dette er en av de høyeste poengsummene på vår nettside!

Wildz er et merke underlagt Rootz LTD, et selskap som har hovedkontor på Malta. Malta er et medlemsland i EU. Hovedkontoret vårt har følgende adresse:

Rootz LTD
Ewropa Business Centre, Dun Karm Street
Level 3 – 701
Birkirkara, BKR 9034
Malta
Registreringsnummer: C 83903

Anmeldelse av Wildz Casino – Top of Flop?

Etter at jeg har sett litt på Wildz Casino kan jeg bare konkludere med at dette kasionet ser vedlig lovende ut. Førsteinntrykket av dette kasinoet er virkelig godt. Nettsiden lastes inn raskt, ser fin ut og det er veldig lett å melde seg inn. I tillegg til dette tilbyr kasinoet en gavmild velkomstbonus med rimelige betingelser. Dette er veldig bra for nye kunder. Wildz Casino tilbyr også mange trygge og pålitelige betalingsvalg til å både sette inn og ta ut penger. Tilsammen gjør alt dette at vi gir kasinoet  8.7 poeng av 10. Dette er en av de høyeste poengsummene på vår nettside!

[rwp_box id=»0″]

Ansvarlig spilling

Wildz har tatt betydelige steg for å beskytte sine kunder. For å hjelpe deg å spille ansvarlig har dette kasinoet flere verktøy som det kan benytte seg av. Alle spillere kan for eksempel sette en grense for hvor mye de vil spille for. Dersom du benytter deg av denne grensen kan du bestemme hvor mange penger du bruker, mengden av penger du vedder eller en netto tapsmengde. Det er også mulig å sette en tidsbegrenset pause. I denne tidsebegrensede pausen kan du ikke logge deg inn på kontoen din. Dersom du mistenker at du har spilleproblemer, ta litt tid til å fylle ut dette spørsmålsskjemaet på Gamblers Anonymous.

Siste nytt

Hos Wildz Casino lanserer de nye spill og kampanjer med jevne mellomrom. For å holde deg oppdatert med alle store endringer, vil jeg her liste opp de viktigste nyhetene nedenfor. Følg med på nyhetsoversikten vår for å glede deg over de siste bonusene, turneringene og spillene.

Bli med på en Jackpotjakt på kr 300.000 på Wildz Casino

Ærlig talt holder de fantastiske kampanjene på med å dukke opp hos Wildz Casino. Denne gangen har Wildz inngått i samarbeid med programvarepartneren Yggdrasil for å opprette en flott ny kampanje. Med denne kampanjen vil du kunne delta i en jackpotjakt på kr 300.000. For å få en del av disse skjulte dusørene må du spille noen få utvalgte spill. Dette inkluderer Ozwins Jackpot, Jackpot Raiders og Holmes and the Stolen Stones. Mens du spiller disse spillene kan du vinne en av mange tilfeldige pengepremier. I alt vil Wildz dele ut totalt 2.001 premier. Alt sammen vil 2.000 spillere vinne en pengepremie på kr 100. I tillegg vil én heldig vinner stikke av med storpremien på kr 100.000. Bare fyr opp disse flotte jackpotspillene og begynn å snurre hjulene. Hvem vet om du blir heldig og vinner en av de ekstra pengepremiene. Finn ut mer om denne kampanjen på Wildz-nettstedet.

Juli 2020 – Med 1.000 gratisspinn hver dag på Wildz Casino

Tiden fløy forbi, og Wildz holder allerede på med å feire 1-årsjubileum. For å feire denne spesielle anledningen med stil har de lansert en helt ny kampanje. Akkurat som vanlig gjør Wildz alt slik at du vil »få mer». Gjennom dette initiativet har casinoet allerede delt ut over 100 millioner gratisspinn, millioner i jackpotter og en jevn strøm av kampanjer. For juli har Wildz oppfunnet en spesiell kampanje. Med denne kampanjen kan du vinne opptil 1.000 gratisspinn hver dag i måneden. På toppen av det vil en heldig spiller stikke med 100 gratisspinn hver dag resten av 2020. Ganske interessant, ikke sant?

Hvordan fungerer kampanjen? Svært enkelt! Hver dag vil Wildz spore hvilken spiller som vant den høyeste gevinstmultiplikatoren. Spilleren som var heldig nok til å gjøre dette, vil vinne totalt 1.000 gratisspinn. Og disse gratisspinnene er ikke billige, de er verdt k 10,- per spinn. I alt betyr dette at du vil vinne totalt kr 10.000,- i gratisspinn. Hvem vet hvor mye du vil vinne med denne mengden gratisspinn. Det fine ved denne kampanjen er at alle gevinster med gratisspinnene er ikke underlagt et omsetningskrav. Dette betyr at du kan utbetale dem med en gang.

I tillegg til dette tilbyr Wildz en ekstremt spesiell premie. Spilleren som får den høyeste gevinstmultiplikatoren under hele kampanjen, vil vinne 100 gratisspinn hver dag resten av 2020. Disse gratisspinnene er også verdt kr 10,- per spinn. Dette betyr at du vil motta kr 1.000,- i gratisspinn hver dag i totalt 5 måneder. Med en rask beregning virker det at denne prisen er verdt litt mer enn kr 150.000,-. Det er jo rett og slett fantastisk. Og alle gevinster er også gratis! Hvis du er heldig nok til å få denne høyeste multiplikatoren, betyr dette at du vil glede deg over både 1.000 gratisspinn på en dag og 100 gratisspinn per dag resten av året. Det er ganske enkelt episk. Vær oppmerksom på følgende bonusbetingelser;

  • Multiplikatoren din er basert på gevinsten/innsatsen din. Hvis du for eksempel vinner kr 8.000,- med en innsats på kr 5, så får du multiplikatoren 1.600x;
  • Bare spinn med ekte penger, kvalifiserer seg til denne kampanjen;
  • For å kvalifisere deg til denne kampanjen må du satse minimum kr 2 per spinn;
  • Når to spillere slår den samme multiplikatoren, vil premien gå til spilleren som satte den høyeste gevinsten først;
  • Alle gevinster med gratisspinn er uten omsetningskrav;
  • Eventuelle gratisspinn som blir vunnet under denne kampanjen, vil bli tildelt på John Hunter og Book of Tut.

 

Sjekk ut Wildz-nettstedet for mer informasjon om denne kampanjen.

Vinn 1.000 gratisspinn hver dag på Wildz Casino

Wildz-plattformen lanserer sitt andre nettcasino

Vi har store nyheter for dem som vil prøve noe nytt. Plattformen bak Wildz Casino, Rootz Ltd, har lagt et nytt merke til i porteføljen deres. Dette casinoet har nettopp åpnet dørene, og det heter Caxino Casino. Det nye casinoet har som grunnlag alt som Rootz lærte gjennom lanseringen og drift av Wildz. På grunn av dette kan du være sikker på at dette er et solid online casino.

Ser vi på Caxino kan vi se Rootz har investert mye tid og krefter i designet. Casinoet tilbyr et intuitivt grensesnitt og lyse farger. På grunn av dette er jeg ganske sikker på at alle vil beskrive dette nettstedet som brukervennlig. En annen ting som er veldig brukervennlig er det at du kan prøve dette casinoet første gang med bare kr 10,- hvis du vil. Med et innskudd på kr 10,- kan du til og med kreve 100 gratisspinn og 100% i bonus. Ganske interessant, ikke sant?

For tiden tilbyr Caxino rundt 1.200 spill av topp kvalitet. Disse spillene blir levert av forskjellige topplinjeleverandører, inkludert Play’n Go, Push Gaming, NetEnt, BTG, Red Tiger, Gamomat, Pragmatic Play og Evolution Gaming. I alt kan du spille en interessant blanding av spilleautomater, jackpotspill, bordspill og live-dealerspill.

Mens du spiller favorittspillene dine på Caxino vil du glede deg over et veldig smart belønningssystem. Ved å nå høyere nivåer kan du låse opp belønninger. Disse belønningene gis ut etter dine preferanser. Dette sikrer at du for eksempel bare mottar gratisspinn på spill du liker å spille. På toppen av det tilbyr Caxino tilpassede bonuser og maskinlæring for å gi kundene den beste opplevelsen. I alt synes jeg Caxino er et veldig interessant nytt nettcasino som er verdt å prøve. Finn ut mer om Caxino på denne siden!

Eksklusivt nytt spill tilgjengelig på Wildz Casino

Vi har noen gode nyheter for alle med en konto hos Wildz Casino. Fra 9. juni er det tre spesielle kampanjer tilgjengelig som feirer lanseringen av et eksklusivt spill på Wildz. Denne måneden kan du eksklusivt nyte Vampire Senpai av Quickspin på Wildz Casino. Vampire Senpai er en spennende ny spilleautomat som fokuserer på dynamiske Wild-symboler. Disse Wildsene kan påvirke andre symboler eller bli klissete ved gratisspinn. Spesielt kan gratisspinn-funksjonen være veldig lønnende. Men i løpet av hovedspillet kan du også glede deg over store gevinster og tilfeldige Wilds-funksjoner. Alt i alt kan du vinne opptil 8.800 ganger innsatsen din mens du snurrer hjulene i Vampire Senpai. Ganske interessant, ikke sant? For å feire lanseringen av dette kule nye spillet kan du hente følgende tilbud;

  • 9.-14. juni; Ved hvert innskudd du foretar, kan du velge et tilbud for å motta 20 gratisspinn på Vampire Senpai. Gratisspinn som blir tildelt vises i »Mine belønninger»-delen;
  • 15.-17. juni; Foreta et innskudd på kr 500,- eller mer og motta 200 gratisspinn på Vampire Senpai;
  • 15- 30. juni; Feir lanseringen av dette episke spillet ved å delta i en eksklusiv turnering på Wildz. Konkurrer med andre spillere ved å slå den største gevinsten på multiplikatoren. Poeng vil bli delt ut for ett enkelt spinn. Spillerne med den største mengden poeng vinner en andel av kr 100.000,-. Vinner nummer én vil stikke av med kr 50.000,-;

 

For å konkurrere i turneringen må du vedde minst kr 4 per spinn. For mer informasjon om alle kampanjene, besøk Wildz-nettstedet.

Eksklusivt nytt spill tilgjengelig på Wildz Casino; Vampire Senpai

Ny lojalitetskampanje hos Wildz Casino

I mai vil du kunne være med på en kul ny kampanje på Wildz Casino. Fra nå av til 31. mai 2020 kan du ta en andel av kr 100.000,-. Denne fantastiske premiepotten deles av 15. vinnere. Pengepremier varierer fra kr 1.000,- opp til kr 50.000,-. For å tilby deg denne kampanjen har Wildz arbeidet sammen med Pragmatic Play. Sammen tilbyr disse to partene denne premiepotten til alle Loyalty+-medlemmer på Wildz. Den totale premiepotten tildeles med følgende premier;

  • Første plass: kr 50.000,-
  • Andre plass: kr 20.000,-
  • Tredje plass: kr 10.000,-
  • Fjerde plass: kr 5.000,-
  • Femte plass: kr 5.000,-
  • 6.-15. plass: kr 1.000,-

 

Hvis du vil være med i denne kampanjen, må du spille utvalgte Pragmatic Play-spilleautomater på casinoet. For hver kr 20,- du satser på kvalifiseringsspilleautomaten, får du 2 poeng. Spillerne med flest poeng vil ta topplasseringene på topplisten. 31. mai deles ut premier basert på den endelige topplisten. Du kan spille følgende spilleautomater for å kvalifisere deg til denne kampanjen;

  1. Ultra Burn;
  2. Hot to Burn;
  3. John Hunter & The Book of Tut;

Vær oppmerksom på at innsatser under kr 20,- ikke kvalifiserer deg til å delta i denne kampanjen. I tillegg til dette er det kun spill som bruker ekte penger som kvalifiserer deg til å tjene poeng. Sjekk ut alle kampanjevilkår på Wildz sitt nettsted.

Ny lojalitetskampanje hos Wildz Casino

Storvinnere og 100 millionste gratisspinn tildelt på Wildz

Oppdatering (19. mai 2020): Det 100 millionste gratisspinn ble tildelt på Wildz. 15. mai 2020 aktiverte en heldig spiller det 100 millionste gratisspinnet på Wildz Casino. Den heldige spilleren som bare er 25 år gammel utløste pengepremien ved hjelp av Spinback-funksjonen. Denne spesielle funksjonen ga ham ett gratisspinn på Temple Tumble for hver 5 påfølgende spinn uten gevinst på spilleautomaten Book of Dead. Dette populære MegaWays-spillet av Relax Gaming lot ham aktivere de nødvendige gratisspinn for en premie på kr 100.000, -. Teamet bak Wildz snakket med vinneren som fortalte at han var »helt sjokkert» etter at midlene kom inn på kontoen hans. Han fortsatte med å si at han føler seg “jævla heldig», og opplyste om planene sine til å investere i en ny leilighet mens han studerer noen «tekniske ting» på siden ved å bruke den nyvunne formuen. Vi hos BestBettingCasinos.com vil gjerne gratulere spilleren.

I tillegg til denne heldige spilleren var måneden april veldig interessant for mange andre spillere på Wildz. På Wildz-nettstedet kan du se listen med de 9 beste månedene igjen. Denne listen viser en rekke store gevinster på over kr 1.000.000, -. Den største gevinsten skjedde på Lil Devil av Big Time Gaming. En heldig spiller vant totalt kr 1.373.030 med en ukjent innsats per spinn. I tillegg til dette vant en spiller bare litt mindre på The Sword and The Grail av Play’n Go. Denne spilleren banket alt sammen kr 1.347.000 med bare ett spinn. Du finner hele listen over de 9 beste gevinstene nedenfor.

  1. Lil Devil: kr 1.373.030
  2. The Sword and The Grail: kr 1.347.000
  3. Hong Kong Tower: kr 1.220.000
  4. Book of Dead: kr 1.040.500
  5. The Sword and The Grail: kr 635.260
  6. Book of Dead: kr 419.500
  7. Dead or Alive 2: kr 400.290
  8. Ra’s Legend: kr 392.930
  9. Dead or Alive 2: kr 385.910

Selv om de ovennevnte toppgevinstene er størst i volum, var det enda større gevinster når vi ser på multiplikatoren. Den største gevinstmultiplikatoren på Wildz i løpet av april var Grand Spinn Superpot. Mens han snurret hjulene i dette spillet vant en spiller 102.012 ganger innsatsen sin. Andre toppgevinster skjedde på veldig flyktige videoautomater som Lil Devil, Dear or Alive 2 og Jammin’ Jars. Nedenfor finner du de 10 største gevinstene når vi ser på multiplikatoren.

  1. Grand Spinn Superpot: 102.012
  2. Lil Devil: 68.651
  3. Lil Devil: 33,377
  4. Dead or Alive 2: 17,942
  5. Jammin’ Jars: 17.531
  6. Lucky Easter: 14.101
  7. Jammin’ Jars: 13.875
  8. Dead or Alive 2: 12,026
  9. Jammin’ Jars: 11.607
  10. Dead or Alive 2: 11,119

La oss håpe du kan bli like heldig som en av disse spillerne i løpet av denne måneden.

Vinn en pengepremie på kr 100.000,- på Wildz Casino

Hos Wildz Casino har de opprettet en helt ny kampanje for å feire en episk milepæl. Siden Wildz nærmer seg å ha gitt bort 100 millioner gratisspinn, har de bestemt seg for å gjøre noe spesielt ut av det. Og hva er en bedre overraskelse enn å vinne ekte penger? Wildz har gitt beskjed om at spilleren som fikk det 100 millionste gratisspinnet, vil motta en pengepremie på kr 100.000,-. Ganske interessant, ikke sant?

For øyeblikket er det to måter å prøve lykken på for de kr 100.000,-. Den første måten er å bruke dine Levelz-belønninger. Hver gang du går opp et nivå på Wildz, vil du bli belønnet med noen gratisspinn. Disse kan kvalifisere deg til denne kampanjen. I tillegg til dette er det nå en Dead or Alive 2-kampanje som kjøres på Wildz. Ved å bruke denne kampanjen kan du motta opptil 300 gratisspinn i løpet av mai.

Hvor nær er vi 100 millioner gratisspinn?

Å vinne denne kampanjen handler om å ha riktig timing. Da Wildz ble stiftet i juli 2019 har de startet med løftet om å »Få mer». Som faste spillere hos casinoet vet, er dette sant. Hos Wildz får du flere gratisspinn, belønninger og cashbacks. På grunn av dette går de raskt mot 100 millioner gratisspinn. Først forventet de å treffe denne milepælen i august, men noen kampanjer økte mengden gratisspinn som casinoet har delt ut. På grunn av dette i midten av mai er telleren allerede på 98 millioner gratisspinn. Forventet er at milepælen på 100 millioner nås i løpet av noen få dager. Så skynd deg til Wildz, og prøv å treffe denne episke pengepremien!

Opptil 300 gratisspinn på Wildz i løpet av mai

Hos Wildz Casino har de gitt beskjed om en helt ny kampanje for måneden mai. Med denne kampanjen vil du kunne glede deg over hundrevis av gratisspinn. Høres interessant ut, ikke sant? Nysgjerrig på hvordan det fungerer? Vel, det er veldig enkelt. Kampanjen er satt opp slik;

  1. mai vil alle spillere som foretok et innskudd hos Wildz bli tildelt 100 gratisspinn på Dead or Alive 2. I totalt 10 dager vil du motta 10 gratisspinn.
  2. I løpet av 1. og 10. mai vil du motta 10 gratisspinn om dagen. Når du foretar et innskudd i løpet av noen av disse dagene vil du motta 10 til.
  3. Når du foretar et innskudd på kr 500,- eller mer mellom 11. mai og 15. mai, vil du motta 100 flere gratisspinn på Dead or Alive 2. Igjen vil du motta 10 gratisspinn per dag i totalt 10 dager.

I tillegg til denne flotte kampanjen hadde Wildz flere nyheter for oss. Fra 11. mai vil det være et funksjon-kjøp tilgjengelig i Dead or Alive 2. Til en fast pris kan du utløse gratisspinn-bonusen umiddelbart. På denne måten vil du kunne glede deg over den magiske bonusrunden med en ekte innsats. Etter min mening kan dette være veldig fint siden det noen ganger er veldig vanskelig å utløse bonusrunden.

Opptil 300 gratisspinn på Wildz i løpet av mai

Vær oppmerksom på følgende viktige bonusvilkår for gratisspinn-kampanjen;

  • Den første partien på 100 gratisspinn er tilgjengelig for alle kunder som foretok minst ett innskudd på Wildz Casino før kampanjeperioden;
  • For å kreve gratisspinn må du logge deg på hver dag fra 00:00 til 23:59. Etter 23:59 utløper gratisspinnene dine.
  • Når du gjerne vil motta ytterligere 10 gratisspinn om dagen mellom 1. og 10. mai, må du sette inn kr 100,- eller mer.
  • For perioden mellom 11. mai og 15. mai er minimumsinnskuddsbeløpet kr 500,-.
  • Alle gevinster fra gratisspinn vil være underlagt det vanlige omsetningskravet.

 

Storvinnere på Wildz Casino

For noen spillere var mars en flott måned på Wildz. Denne måneden tilbyr de 25 gratisspinn hver dag, en lojalitetsturnering på kr 200.000,- og mange storvinnere. Den største gevinstmultiplikatoren i løpet av mars var x50,008. En spiller vant kr 100.001 med en innsats på bare kr 2 innsats. Ganske episk, ikke sant? I tillegg til denne episke seieren på Grand Wheel, skjedde det mange andre storgevinster. Dette inkluderer ganske mange seire på Dead or Alive 2 og Jammin’ Jars igjen. Den største pengegevinsten skjedde på Dead or Alive 2. På dette spillet vant en spiller over 16.000 ganger innsatsen sin, til sammen kr 722.360,-. Nedenfor finner du en full oversikt over storvinnere på Wildz.

  • Grand Wheel – 50,007,95 – kr 100.015.90
  • Dead or Alive 2 – 37,624,33 – kr 33.861.90
  • Dead or Alive 2 – 32,165 – kr 144.742,50
  • Phoenix Fire Power Reels – 25.494,21 – kr 509.884,20
  • Dead or Alive 2 – 24,642,66 – kr 110.892
  • Mystery Reels – 24.229,63 – kr 484.592,70
  • Jammin ’Jars – 19.523.6 – kr 11.714,16
  • Jammin ’Jars – 17,279,1 – kr 69.116,40
  • Lil Devil – 17,142,9 – kr 34.285.800
  • Dead or Alive 2 – 16,052,44 – kr 722.360,00
  • Leprechaun’s Magic – 14.341,97 – kr 57.367,90
  • Dead or Alive 2 – 11.300 – kr 406.800
  • Dead or Alive 2 – 10.386,88 – kr 186.964
  • Jammin ’Jars – 10.143,95 – kr 202.879
  • Jammin ’Jars – 9.509.15 – kr 95.091,50
  • Rainbow Jackpots Power Lines – 9 239,89 – kr 92.398,90
  • Piggy Riches Megaways – 9 072,8 – kr 181.456,00
  • Lucky Little Devil – 9 036,86 – kr 180.737,20
  • Leprechaun Goes to Hell – 8,629,42 – kr 64.720,70
  • Dead or Alive 2 – 8 368,55 – kr 75.317

 

April-kampanje – Krev opptil 600 gratisspinn hos Wildz

I løpet av april vil du kunne glede deg over en kul ny kampanje på Wildz Casino. Ved å bruke denne kampanjen kan du glede deg over opptil 20 gratisspinn hver dag. Dette betyr at du kan glede deg over opptil 600 gratisspinn i løpet av måneden. Det fungerer slik;

  1. Foreta et innskudd i løpet av 1. april og motta totalt 140 gratisspinn på Dog House av Pragmatic Play. De totalt 140 spinnene vil bli delt ut i løpet av 7 dager på rad.
  2. Foreta et innskudd mellom 8. og 10. april for å få 140 gratisspinn på Mega Moolah av Microgaming. Hvem vet om du har flaks på mega-jackpoten? Denne bonusen deles også ut i løpet av totalt 7 dager.
  3. Foreta et innskudd mellom 15. – 17. april og motta 140 gratisspinn til på Oz of Book. Igjen vil 20 gratisspinn tildeles daglig.
  4. De siste 180 gratisspinnene vil bli delt ut på John Hunter og The Tomb of the Scarab Queen. Du vil motta 20 daglige spinn i 9 dager på rad.

Gratisspinnene i løpet av uke 1 er bare tilgjengelige når du allerede har foretatt et innskudd hos Wildz en gang. Hvis du vil kreve gratisspinn i løpet av uke 2, 3 eller 4, må du foreta et minimumsinnskudd på kr 500,-. Vær oppmerksom på at du må kreve hver parti på 20 spinn før de løper ut. Alle tildelte gratisspinn utløper etter 24 timer. Vær oppmerksom på at alle gevinster fra gratisspinn er underlagt det vanlige omsetningskravet. På nyhetssiden til Wildz-nettstedet finner du mer informasjon om denne kampanjen. På denne siden vil du også finne en lenke til bonusvilkårene og betingelsene der du finner alle viktige regler du må huske på når du krever dette tilbudet.

April-kampanje - Krev opptil 600 gratisspinn hos Wildz

Lojalitet+-medlemmer deler kr 200.000,- hos Wildz

Hos Wildz har de ordnet enda en stor kampanje. Denne kampanjen er en delt kampanje mellom Wildz Casino og Pragmatic Play. Som du kanskje vet er Pragmatic Play en populær spilleverandør. Spillere som er med i Loyalty+-programmet vil kunne vinne en andel av kr 200.000,-. Og toppvinneren vil gå bort med kr 100.000,-. Ganske fantastisk, ikke sant?

Du lurer sikkert på hvordan du kan være med i actionen? Vel, denne kampanjen er ikke veldig komplisert. Du kan samle poeng ved å spille utvalgte spilleautomater av Pragmatic Play. Du vil motta 1 poeng for hver kr 20,- du satser. Mellom 26. mars og 5. april må du samle så mange poeng som mulig. De 10 beste spillerne som får en plass på topplisten, vil motta en premie. Alle premier blir utbetalt med ekte penger eller gratisspinn med ekte penger som sikrer at det ikke er omsetningskrav. Premiepotten stabler seg slik;

  1. Kr 100.000,-;
  2. Kr 50.000,-;
  3. Kr 25.000,-;
  4. Kr 10.000,-;
  5. Kr 5.000,-;
  6. 350 ekte penger gratisspinn på Dog House
  7. 250 ekte penger gratisspinn på Dog House
  8. 200 ekte penger gratisspinn på Dog House
  9. 125 ekte penger gratisspinn på Dog House
  10. 75 ekte penger gratisspinn på Dog House

Alle gratisspinn er verdt kr 10,- per spinn. Alt sammen deler Wildz ut til sammen kr 190.000,- i pengepremier og kr 10.000,- i gratisspinn. Vær oppmerksom på følgende Pragmatic-spilleautomater som kvalifiserer seg til denne kampanjen;

  • Buffalo King;
  • Peking Luck;
  • John Hunter & The Tomb of the Scarab Queen;
  • Release the Kraken;
  • Sweet Bonanza;
  • Dog House;
  • Wild West Gold;
  • 5 Lions;
  • Da Vinci’s Treasure;
  • Extra Juicy;

 

På nettstedet til Wildz vil du finne mer informasjon om reglene for denne kampanjen. En av de sentrale reglene er at innsatser under kr 20,- ikke vil samle poeng. Så hvis du f.eks. vedder kr 10,- to ganger, får du ingen poeng. På toppen av dette er det ikke mulig å samle poeng mens du spiller med bonuspenger. Besøk kampanjesiden for å lære mer om denne konkurransen.

Få 25 sjanser per dag til å vinne kr 250 millioner hos Wildz

Hos Wildz driver de en kul ny kampanje for å feire en eksklusiv jackpot-spilleautomat. Som vi forklarte før, har Wildz eksklusiv rett til å tilby jackpot-spilleautomaten My Lucky Number for den første måneden. Mens du snurrer hjulet i denne kule spilleautomaten, kan du låse opp forskjellige funksjoner. Du kan også vinne den høyeste faste jackpoten på internett. Maksimal premie på My Lucky Number er 250 millioner kroner (25 millioner euro).

Når du foretar  et innskudd i mars 2020, vil du motta 25 gratisspinn på My Lucky Number. Du kan kreve denne bonusen hver dag. Dette betyr at du vil ha 25 sjanser til å slå en massiv jackpot hver dag. Bare foreta et innskudd hver dag og start dette jackpotspillet av Hacksaw Gaming. Når du er ferdig vil du motta 25 gratisspinn med en verdi på kr 25 hver. All gevinst du nyter med gratisspinnene dine vil bli lagt til på kontoen din som bonusmidler. Mens du spiller med dine daglige gratisrunder, er det mulig å slå den fantastiske jackpoten på 250 millioner kroner. Lykke til og ha det gøy med gratisspinnene dine hos Wildz!

Nå tilgjengelig; Eksklusiv Wildz 777 Blackjack

Wildz Casino vokser hver måned. Og dermed blir det en mer seriøs partner i iGaming-bransjen. Denne veksten resulterer i at flere selskaper gjerne vil samarbeide med Wildz. Nylig ble partnerskapet med Evolution Gaming mer intens ved å lansere et nytt merkevarespill. Fra nå av vil du kunne spille 777 Blackjack ved et eksklusivt Wildz-bord. En unik ting med dette Blackjack-bordet er at det tilbyr en spesiell jackpot på x10 din innsats. Prinsippet bak dette unike spillet og jackpoten er veldig enkelt;

  1. I løpet av 777 Blackjack må du satse minimum kr 70,- per hånd;
  2. Når du slår 21 med tre syv, vinner du jackpotten;
  3. Den spesielle jackpoten tilsvarer 10 ganger innsatsen din (kr 700,- minimum);

Med disse reglene er det ingen øvrige avvik fra et normalt Blackjack-spill. Du finner 777 Blackjack i lobbyen til live-casino. Bordet til dette unike spillet er tilgjengelig mellom kl. 14.00 og 02.00 (CET). Så når det er ledig plass, kan du prøve dette spillet for å slå en eller flere jackpotgevinster.

Nå tilgjengelig; Eksklusiv Wildz 777 Blackjack

Nyhet: Eksklusiv Jackpot-spilleautomat tilgjengelig hos Wildz

Nylig hadde Wildz noen ganske fantastiske nyheter igjen. Du vil nå kunne spille en eksklusiv jackpot-spilleautomat bare på deres casino. Dette jackpotspillet som heter My Lucky Number, er utviklet av Hacksaw Gaming. Og for øyeblikket vil du kunne spille det på Wildz. Denne eksklusive avtalen mellom spilleverandøren og operatøren går i en måned. Etter det vil spillet bli tilgjengelig på alle nettcasinoer som tilbyr spill av denne leverandøren.

My Lucky Number er et veldig spennende spill. Hvorfor? Fordi det tilbyr en veldig høy fast jackpot. Den faste jackpoten til My Lucky Number er 25 millioner euro (omtrent 250 millioner kroner). Dette er den største faste jackpoten du finner på internett. På toppen av denne enorme premien gir dette spillet flere sjanser til å få storgevinster. Du kan for eksempel låse opp en gratisspinn-bonus. Gratisspinn-bonusen starter med et enormt beløp på 16 spinn. Maksimal gevinst under gratisspinn er 5.000 ganger innsatsen din. Ganske fint, ikke sant?

For å slå den enorme jackpoten må du gå inn i midten av jackpothjulet. Jackpothjulet består av tre forskjellige nivåer akkurat som på andre jackpotspill som Mega Fortune. Hvis du ikke vinner jackpotten, trenger du ikke bli lei deg, fordi du alltid vil vinne noe. Jackpotten tilbyr for eksempel mindre premier (x25 innsats) opp til større premier (x500 innsats). Den beste måten å oppleve denne spilleautomaten på er ved å spille den. Registrer din gratis konto på Wildz Casino i dag for å få tilgang til dette eksklusive spillet.

Wildz kunngjør ny Relax Gaming-kampanje

Nettcasinooperatøren Wildz har kunngjort en helt ny kampanje. I løpet av en periode på seks måneder vil casinoet samarbeide med spilleverandøren Relax Gaming i et tilbud som dreier seg om spilleautomaten ‘Temple Tumble». Det nåværende Temple Tumble-spillet er det første i en serie med tre forskjellige Tumble-spill. Alle disse spillene vil delta i Wildz Spinback-belønningsprogrammet. Den unike Spinback-funksjonen hos Wildz er utviklet av plattformbyggeren Rootz. I hovedsak belønner denne spesielle mekanismen spilleren for hver femte spinn på rad uten seier. Hver gang dette skjer, vil spilleren bli kreditert 1 gratisspinn. For tiden har Wildz allerede Spinback-kampanjen på Jammin ‘Jars. For hvert femte tap på rad vil du nå motta ett gratisspinn på Book of Dead.

»Temple Tumble er over ett år gammel, men fortsetter å imponere og trekke inn spillere på grunn av sin klistrighet og omfattende popularitet, noe som gjør det til det perfekte spillet for Wildz sitt innovative Spinback-belønningsprogram. “Dette samarbeidet med Wildz vil videre øke spillets appell for nye spillere til fordel for begge parter og understreker vårt fokus de siste månedene på å utvikle kampanjetilbudene våre med operatørpartnere,” ifølge Relax Gaming-COO Daniel Eskola.

Lasse Rantala, administrerende direktør i Rootz, la til denne uttalelsen; “Temple Tumble har vært en av våre mest spilte spilleautomater siden lanseringen i fjor, så det var et tydelig trekk å inkludere spillet i Spinback-kampanjen. Vi er ikke i tvil om at spillet vil bli en enda større hit med både eksisterende og nye kunder.»

Temple Tumble Megaways Spinback-kampanje på Wildz Casino

Fantastiske seire på Wildz i løpet av januar

I januar skjedde det mye på Wildz. For teamet til Wildz Casino var det en veldig travel måned. Hvorfor? Fordi teamet jobber med flere nye funksjoner for deg! Casinoet håper at de kan kunngjøre disse i nærmeste fremtid. Men foreløpig kan du bruke følgende informasjon. Selv om dette er tilfelle har Wildz også publisert noe interessant. På bloggen deres kan du nå se de 20 største vinnerne av januar. Toppervinneren i januar gikk bort med 100.764 ganger innsatsen sin. Denne svimlende multiplikatoren resulterte med en pengepremie på kr 403.050 med en innsats på kr 4. Er ikke det fantastisk? I tillegg til denne utrolig heldige vinneren, var det mange flere episke vinner. En spiller for eksempel vant 38,122 ganger innsatsen sin på Dead or Alive. Med bare en liten innsats resulterte dette i en totalgevinst på kr 68.610,-. Den tredje var en heldig vinner på Jammin ’Jars. Denne måneden vant en vinner 16.207 ganger innsatsen sin. Dette etterlot ham en totalgevinst på kr 162.070,-. Nedenfor finner du de andre heldige vinnerne fra topp 10;

  • Immortal Romance – 12,150 – kr 291.600
  • Jammin ’Jars – 11.771 – kr 23.540
  • Jammin ’Jars – 10.932 – kr 655.950
  • Dragon’s Fire – 10,133 – kr 101.330
  • Dead or Alive 2 – 8,792 – kr 158.260
  • Jammin ’Jars – 8.110 – kr 16.220
  • Books & Bulls RHFP – 8000 – kr 20.000

 

Akkurat som i tidligere måneder fikk mange storvinnere episke premier mens de spilte Jammin ‘Jars. Dette gjør dette til et utmerket valg når du er ute etter en massiv gevinst. Men pass på, dette spillet er veldig ustabilt. På grunn av dette kan du ha mange runder uten noen gode gevinster.

Ny betalingsløsning og spill hos Wildz

Siden starten av 2020 endret et par ting seg på Wildz Casino. Fra nå av kan du for eksempel foreta betalinger med MuchBetter. Denne betalingsløsningen kan gjøre det lettere for deg å foreta innskudd og uttak. MuchBetter markedsfører seg selv som en ny smart betaling-app. I utgangspunktet er det en e-lommebok som Skrill eller Neteller som lar deg lagre penger på en konto. Du kan bruke denne kontoen til å raskt betale for varer og tjenester. Den største fordelen ved MuchBetter er at utviklingsgruppen har en sterk bakgrunn innen finans og online spill. På grunn av dette er de helt klar over hva som er viktig når det gjelder e-lommebøker på nettcasinoer.

På toppen av å introdusere en ny betalingsløsning har Wildz også lagt et interessant spill til på sitt live-casino. I løpet av januar har casinoet utvidet sin portefølje med Lightning Baccarat. Wildz-spillere kan nå glede seg over tidlig tilgang til dette splitter nye live-dealerspillet av Evolution Gaming. Lightning Baccarat er i utgangspunktet det normale spillet der du kan satse på spilleren, bankmannen eller uavgjort utfall. Men det er noe spesielt. Før hver runde velger spillet 1 til 5 Lightning Cards på måfå. Alle disse kortene vil motta en ekstra multiplikator. Minste multiplikator er x2 og maksimum er x8. Når du vinner i en kombinasjon med disse kortene, vil du glede deg over multiplikatoren. Sideinnsatser og innsatser på Tie vil også få multiplikatoren. Dersom du slår multiplikatorer, kan du glede deg over enorme premier. En vinnende kombinasjon av 3 kort med en 8x multiplikator vil gi deg en 520x total multiplikator. Dette gir Lightning Baccarat et stort potensial akkurat som andre Lightning-spilltyper som Live Lightning Roulette. Åpne Wildz-kontoen din hvis du også ønsker å få tidlig tilgang til dette spennende nye spillet.

Årets oppsummering; Flott første år for Wildz Casino

For menneskene bak Wildz har 2019 vært et veldig spennende år. 2019 var fødselsåret til Wildz Casino på den ganske nye Rootz-plattformen. Etter å se tilbake kan teamet bak casinoet være veldig stolte av alle tingene de har oppnådd i år. For å dele litt mer informasjon har casinoet publisert noen høydepunkter i 2019. Nedenfor presenterer vi noen høydepunkter som er interessante å vite om;

  • 02.07.2019 – Dette var datoen Wildz Casino åpnet dørene og ønsket sine første kunder velkommen.
  • 10.07.2019 – I løpet av 8 dager har Wildz Casino gitt bort mer enn en million gratisspinn på Book of Dead.
  • 18.07.2019 – På denne datoen la casinoet live-casinospill Evolution Gaming til i porteføljen sin. Dette doblet mengden live-dealerspill.
  • 13.10.2019 – Etter litt over tre måneder delte Wildz ut flere enn 10 millioner gratisspinn. Det er et ganske imponerende antall!
  • 1.11.2019 – Denne dagen mottok Wildz sitt første eksklusive Blackjack-bord på Evolution Gaming.
  • 28.12.2019 – Innen slutten av året brøt Wildz terskelen på 45 millioner tildelte gratisspinn. Dette svimlende beløpet viser hvor galt dette året har vært!

 

Etter å ha sett tilbake og tenkt på året, vil Wildz Casino takke alle de som arbeidet sammen for å få dette fantastiske resultatet. I tillegg ønsker casinoet selvfølgelig også å takke spillerne sine. Uten dem hadde det ikke vært noe casino i det hele tatt. For å feire 2019 har Wildz opprettet en spesiell kampanje som du finner på deres hjemmeside.

Nye og fantastiske spilleautomater-gevinster på Wildz Casino

November er vanligvis en veldig kostbar måned for de fleste. Black Friday, Cyber ​​Monday og jule-shoppingen kan slå bankkontoen din veldig hardt. Selv om pengespill ikke er noen god måte å tjene penger på, hadde noen spillere kjempeflaks på Wildz Casino. Og dette resulterte i veldig store utbetalinger. Den høyeste gevinstmultiplikatoren på spilleautomater i november var mer enn 75.000. Dette er ikke noe spøk! Nedenfor viser jeg de beste gevinstene på spilleautomater fra forrige måned;

Spill | Gevinstmultiplikator | Gevinst

  1. Phoenix Fire Power Reels | 78.299 | Kr 313.190
  2. Dead or Alive 2 | 34.980 | Kr 125.920
  3. Jammin ‘Jars | 19.675 | Kr 393.510
  4. Dead or Alive 2 | 15.838 | Kr 142.540
  5. Jammin’ Jars | 11,455 | Kr 114.550
  6. Razor Shark | 2,961 | Kr 148.050
  7. Who Wants To Be A Millionaire | 2,722 | Kr 136.130
  8. Mystic Wheel | 2.396 | Kr 143.760
  9. Razor Shark | 2.071 | Kr 207.180
  10. Tiki Tumble | 2.021 | Kr 202.190
  11. Jammin’ Jars | 1,853 | Kr 111.220
  12. Razor Shark | 1.753 | Kr 175.380
  13. Jammin’ Jars | 1,542 | Kr 308.430
  14. Jammin’ Jars | 1.431 | Kr 572.500
  15. Jammin’ Jars | 1,427 | Kr 142.700
  16. Jammin’ Jars | 1,349 | Kr 134.920
  17. Viking Clash | 1 333 | Kr 133.320
  18. Jammin’ Jars | 1,329 | Kr 132.950
  19. Jammin’ Jars | 1 309 | Kr 130.990
  20. Book of Dead | 1.131 | Kr 113.100

Toppseieren på Phoenix Fire Power Reels er virkelig fantastisk. En spiller vant en total premie på kr 313.190,- med en innsats på kr 4. Dette er en totalmultiplikator på 78.299. Dette er mer enn dobbel så stor en multiplikator som den nest høyeste gevinsten. Faktisk er det den høyeste multiplikatoren som har blitt registrert på Wildz.

Når du ser på listen er det tydelig at en del populære spill hos Wildz Casino er veldig ustabile. Både Dead or Alive 2, Jammin ‘Jars og Razor Shark har produsert flere topp 20-gevinstmultiplikatorer. Spesielt har Jammin ‘Jars en høy storgevinstfrekvens med 9 toppgevinster av 20. I løpet av måneden november vant en spiller nesten x20.000 innsatsen sin og en av de andre spillerne vant 11.455x innsatsen sin. Dette viser at alt er mulig mens du spiller på Wildz!

Relaterte innlegg

Slotnite ingen Innskudd Bonus – 15 Gratisspinn på Starburst

Slotnite ingen Innskudd Bonus - 15 Gratisspinn på Starburst

Vi har et stort nytt tilbud for alle besøkende. Nylig åpnet Slotnite casino sine dører for besøkende fra hele verden. Og vi gjorde en spesiell bonusavtale med kasinoet. Alle besøkende som blir med på Slotnite casino via en lenke på vår hjemmeside, får en eksklusiv velkomstbonus. Registrer en...

Betchan Bonus (ingen innskudd trengs) – 50 spinn på Book of Dead + 100% i bonus

Betchan Bonus (ingen innskudd trengs) - 50 spinn på Book of Dead + 100% i bonus

Vi klarte å arrangere en annen eksklusiv casinobonus for våre besøkende. Teamet vårt søker alltid etter spesielle bonuser for besøkende på BestBettingCasinos.com. Vi er ivrige etter å legge til bonuser du ikke får på andre nettsteder. Denne gangen arrangerte vi en eksklusiv bonus uten...

Claim 50 Starburst Free Spins at Slottica Casino – No Deposit Required

Claim 50 Starburst Free Spins at Slottica Casino - No Deposit Required

På BestBettingCasinos.com er vi alltid på utkikk etter de beste bonustilbudene til leserne våre. Vi ordnet et annet interessant tilbud til deg tidlig i 2020. Når du registrerer din gratis konto på Slottica Casino kan du nå motta 50 gratisspinn. Det trengs ingen innskudd for å kreve dette...

Playluck Bonus – 5.000 kr bonus + 100 gratisspinn

Playluck Bonus - 5.000 kr bonus + 100 gratisspinn

Teamet vårt på BestBettingCasinos.com jobber hele tiden for å finne de nyeste, beste og mest spennende bonusene som finnes i nettcasinoindustrien. Og hva kan være bedre enn en eksklusiv bonus du ikke finner noe annet sted? Nok en gang klarte teamet vårt å ordne en eksklusiv avtale, denne...

Horus Casino Bonus – 125 gratisspinn + 10.000 kr i bonus (uten omsetning)

Horus Casino Bonus - 125 gratisspinn + 10.000 kr i bonus (uten omsetning)

Horus Casino er et online casino hvor du kan nyte over 4.000 spill som spilleautomater, jackpotspill, videopoker, live casinospill osv. Vi anbefaler dette casinoet på det sterkeste fordi de alltid leter etter måter å forbedre sine tjenester på, slik at du kan oppleve de beste online...

Spin Casino Bonus uten innskudd – 50 gratisspinn ved registrering

Spin Casino Bonus uten innskudd - 50 gratisspinn ved registrering

Spin Casino er et ganske nytt online casino og ble lansert i 2019. Casinoet eies av Bayton Ltd som er lisensiert av Malta Gaming Authority for å tilby casinospill online. Hos Spin Casino finner du et fint utvalg av spilleautomater levert av Microgaming og NetEnt. I tillegg tilbyr casinoet en...

Leave a comment